Mode artikelen en relatiegeschenken gemaakt van
100% gerecyclede autobanden (autogordels en airbags)
Geproduceerd van uw oude banden!

Mode artikelen en relatiegeschenken gemaakt van 100% gerecyclede autobanden (autogordels en airbags) Geproduceerd van uw oude banden!

Inschrijven Nieuwsbrief

Wie zijn wij

Re-Tyred® (Car tyres in Fashion) is een eigenzinnig Nederland modemerk met Fashion accessoires en relatiegeschenken gemaakt van 100% gerecyclede autobanden.

Robeo Car Tyres BV te Lelystad brengt als merknaam Re-Tyred® op de markt. Ofwel van gerecyclede autobanden. Robeo is vanaf 1990 actief in het inzamelen en verwerken van oude autobanden in Nederland. Zo’n 700.000 oude autobanden per jaar worden via Lelystad ingezameld, en verwerkt. Een groot deel gaat namens de RecyBEM.nl voor 100% recycling.
Na dit complexe recyclingproces produceert Re-Tyred® nieuwe, unieke mode,- en gebruiksaccessoires van het rubbergranulaat.

Re-Tyred producten kunnen niet worden afgerekend in onze webshop! Alleen bij het “Exclusief Verkooppunt” bij u in de buurt.

Wij brengen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en consumenten bij elkaar!

Denk Duurzaam…

Klik hier voor onze uitgebreide werkwijze.

Fashion van gerecyclede autobanden, auto airbags en autogordels,dat bestaat toch al? Hoor ik u zeggen. Jein, ja en nee, inderdaad worden er in Aziatische landen producten gemaakt van binnenbanden en stukken buitenband. Het grote verschil is dat Re-Tyred® zijn producten maakt van rubbergranulaat, gemalen autobanden dus. Hierdoor krijgt het materiaal een bijzonder aparte en luxe uitstraling. Bovendien zorgt Re-Tyred ervoor dat de autobanden in Nederland worden gerecycled en er in Nederland nieuwe producten van worden gemaakt, dit om de CO2 uitstoot zo laag mogelijk te houden.

Anno 2015
Op dit moment wordt de nadruk gelegd op de riemencollectie. Loop van het jaar zullen hier tassen en andere accessoires aan worden toegevoegd. Voor klanten van Robeo Car Tyres BV hebben we een relatiegeschenken pakket samengesteld. Onderzetters, muis-matten etc.
WIJ STAAN ALTIJD OPEN VOOR LEUKE INITIATIEVEN EN CREATIEVE GADGETS.

Re-Tyred® (onderdeel van:)

Robeo Car Tyres BV
Zuiveringweg 125
8243 PE Lelystad
+31 (0) 320-260561
robeo@robeo.nl
www.robeo.nl

Facebook